Kistarcsai Tipegő Bölcsőde logó - vissza a főoldalra

Akadálymentességi nyilatkozat

A Kistarcsai Tipegő Bölcsőde elkötelezett amellett, hogy az általa készített és üzemeltetett weboldalalkat a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat az kistarcsaitipego.hu weboldalra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap az alábbiakban felsorolt kivétel miatt csak részben felel meg a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

A weboldalon található étlap dokumentumok nem akadálymentesek, mert harmadik féltől származó szoftverrel készülnek. Az így előállított dokumentumok akadálymentesítése jelentős idő- és költségráfordítást igényelne.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2023. október 12-én készült, szervezetünk által végzett önértékelés alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a bolcsode@kistarcsa.hu email címen jelezheti.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Amennyiben a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségtől, bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta: Szénás Béláné intézményvezető